جراحی ایمپلنت های دندانی
در این مقاله می خواهیم در رابطه با جراحی ایمپلنت های دندانی صحبت کرده تا شما بیشتر با این موضوع آشنا شوید.
شاید برای شما این سوال پیش بیاید که جراحی ایمپلنت های دندانی چیست. جراحی ایمپلنت یک فرآیند می باشد. این فرآیند به منظور قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان فک و لثه انجام می شود. در ایمپلنت جراحی دندانی نیز مانند سایر جراحی ها از بیحسی موضعی استفاده می شود. البته در بعضی موارد پزشک از بیهوشی نیز استفاده می کند تا بتواند این روش را به راحتی انجام دهد. پزشک با استفاده از ابزار های مخصوصی لثه را برش می دهد و استخوان فک را نیز با دریل های مخصوص سوراخ می کند تا یک محل بسیار مناسب برای قرار دادن پایه ایمپلنت به وجود بیاید.
بررسی اقدامات حین انجام جراحی ایمپلنت های دندانی
در حین انجام جراحی ایمپلنت های دندانی یکسری اقدامات انجام می شود. همانطور که عنوان شد در این روش مانند عمل های جراحی دیگر از بی حسی موضعی و یا بیهوشی استفاده می شود. به این وسیله می توان درد و ناراحتی بیمار را تا حدود بسیار زیادی کاهش داد. در مرحله بعد دندانپزشک بافت لثه را با استفاده از ابزار خاصی به نام اسکالپل برش می دهد. سپس لثه را کنار می زند تا بتواند به راحتی به استخوان فک دسترسی پیدا کند. البته در بعضی مواقع دندانپزشک بنا به تشخیص خود و مصلحت بیمار از روش پانچ کردن استفاده می کند. در این روش نیازی به برش نیست و جراح می تواند یک حفره دایره ای کوچک در بافت لثه ایجاد کند. به این صورت می توان تا حدود بسیار زیادی جراحت این عمل را کاهش داد. همچنین بیمار با سرعت بیشتری بهبودی پیدا می کند.
بررسی مراحل کاشت ایمپلنت دندانی
برای جراحی ایمپلنت های دندانی باید یک سری مراحل را طی کرد تا بتوان نتیجه ای بسیار عالی به دست آورد. ابتدا دندانپزشک باید به بررسی وضعیت دندان های بیمار بپردازد و تمام دندان های او را بررسی کند. مرحله بعدی انجام بی حسی و بیهوشی می باشد که پزشک بنا به تشخیص و مصلحت بیمار یکی از این روش ها را انجام می دهد. بعد از بیهوشی یا بی حسی دندان های قبلی از دهان بیمار خارج می شوند. دندان ها با دقت بسیار زیادی کشیده می شوند تا کوچکترین آسیبی به استخوان ها و بافت های نرم لثه وارد نشود. سوراخ کردن لثه و فک یک مرحله دیگر می باشد که دندانپزشک باید با مهارت بسیار بالایی آن را انجام دهد. در صورتی که نیاز نباشد استخوان فک تقویت شود پس از کشیدن دندان این سوراخ بر روی استخوان فک و لثه به وجود می آید. یک حفره درون فک بیمار به وجود می آید تا دندان پزشک بتواند در این حفره پایه ایمپلنت را قرار دهد.
مرحله بعدی قرار دادن ایمپلنت درون حفره و بخیه کردن لثه می باشد. این کار باید در نهایت دقت و مهارت انجام شود. ایمپلنت جراحی دندانی در عین ساده بودن بسیار پر اهمیت می باشد. در نظر داشته باشید بعد از گذاشتن ایمپلنت بیمار باید دو تا شش ماه صبر کند تا استخوان به صورت کامل ترمیم پیدا کرده و لثه جوش بخورد.
دسته بندی خدمات
خدمات این گروه
اطلاعات تماس مطب تهران
- آدرس : تهران، بلوار مرزداران، بین ایثار و آریافر، جنب بانک گردشگری، پلاک124، طبقه2، واحد4
- تلفن : 02188560051
- موبایل : 09120235822